Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δήμος Τρίπολης .<<Αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνει η ομάδα του Αστέρα



Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τις μεθοδεύσεις υποβιβασμού της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.
Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γινόμαστε δέκτες αποφάσεων, ενίοτε παρεμβάσεων (όταν δεν μας είναι αρεστές οι αποφάσεις). Τελικά φθάσαμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν επίδειξη δύναμης με καθοδηγούμενη επιτροπή που ανέτρεψε τελεσίδικη απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που είχε ληφθεί την 1-6-2011 εφευρίσκοντας νομικίστικους τρόπους από αναρμόδια όργανα λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τη δημιουργία τεράστιων προβλημάτων για την ομάδα μας
.
Δεν μπορείτε κύριοι της Κυβέρνησης να αλλάξετε τα δεδομένα κατά το δοκούν εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης δημιουργώντας τεράστια προβλήματα λίγες ώρες προ του αγώνα της ομάδας της πόλης μας με τον Παναιτωλικό.
Οι εγκέφαλοι που σχεδιάζουν και εκτελούν με μόνο κριτήριο τους δικούς τους μικροπολιτικούς στόχους κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσουν.
Εμείς οι δημότες του Δήμου Τρίπολης αλλά και όλοι οι Αρκάδες δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε αποδεκτές λύσεις που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα εις βάρος της ομάδας του Αστέρα και βρισκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνει η ομάδα μας για τη δικαίωσή της.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου