Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση των τριών τέκνων ΜεγαλόποληςΟ Σύλλογος Τριών τέκνων Μεγαλόπολης Ο ΑΡΚΑΣ πραγματοποίησε
 παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση την ημέρα της 25ης Μαρτίου στο κέντρο Αρέθουσα στην Καρβουναρεϊκη Παναγία, με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων, δημιουργώντας πολύ κέφι, με ορχήστρα τα Παιδιά της Μεγαλόπολης και κλαρίνο τον Σ. Καννελάκη.
Το βίντεο από την εκδήλωση θα αναρτηθεί στο site www.sgttma.gr ( you tube ). Κληρώθηκαν πολλά δώρα στους τυχερούς και ευχαριστούμε τα καταστήματα της Μεγαλόπολης που συνεργάστηκαν με το Σύλλογο, επίσης το φροντιστήριο Ορίζοντες για την ειδική οικονομική προσφορά.
Στην ενημέρωση των μελών που έγινε υπενθυμίσαμε την παρέμβαση στο νομοθετικό πλαίσιο για τις μεταγραφές στα πανεπιστήμια από την βουλευτή Μεσσηνίας κα. Γιαννακοπούλου Νάντια.
Επειδή τα οικονομικά των Τρίτεκνων οικογενειών δέχονται από την Τρόικα συνεχές πιέσεις θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι μέρος της φύσης και είναι για να κατανοεί και όχι να κυριαρχεί.
Ο Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του για τις επόμενες δράσεις του σε έκτακτη γενική συνέλευση.Εκ του Δ.Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου