Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Υποψήφιος ο Βόσνος

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας ,αφού και πριν μία εβδομάδα πρώτο το ARKADIAPRESS το είχε αποκαλύψει και  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην Δήμαρχος Τεγέας Δημήτρης Βόσνος  θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.Μάλιστα λέγεται ότι.....
ο Δημήτρης Βόσνος  έδωσε σήμερα το τελικό οκ στην πρόταση που του έγινε για υποψήφιος βουλευτής   .Υπολείπεται μόνο  η τελική ανακοίνωση

10 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΟΡΑ ΔΥΝΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΚΕ!ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΝΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΤΙΟ! ΚΑΤΙΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ!

      Διαγραφή
  2. Βενιζέλο με τέτοιους που να πας....
    Είστε άξιοι της μοίρας σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΗΤΙ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  4. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΕΛΦΑΚΗ) ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΣΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΣΝΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΥΛΗ! ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 28/03/2012 12:51 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΑΣΑ! ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΟΣΩΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ton mparoufa paidia na sosoume to PASOK !!!!!!!!!!!1 TON MPAROUFA SAS LEO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Κανείς δεν αναρωτηθηκε πως τοσο πολύ, το ΠΑΣΟΚ αγάπησε τον Βοσνο και τον πιέζει να κατέβει για υποψήφιος?
    - Γιατί όταν εκλεχθηκε για πρώτη φορά Δήμαρχος , κανένας μηχανισμός, κανένα κόμμα και άλλοι πολιτικοί παράγοντες δεν τον στήριξαν και ξαφνικά όλοι τον αγκάλιασαν μετα?
    -Παρακολουθήσατε σε αυτές τις δημοτικές εκλογέςς και όχι μόνο πόσοι πολίτες-¨ψηφοφόροι¨ από διάφορους πολιτικούς χώρους τον στήριξαν?
    - Από ότι φαίνεται κάποιοι Αγνοούν την επαγγελματική, κοινωνική και επαγγελματική πορεία του Βόσνου? Ας δουν στην πρώτη Αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησ πόσες ψήφους είχε πάρει!
    Μήπως όλα αυτά κύριοι λέγονται γιατί κάποιοι θέλουν να αποπλανήσουν την τοπική κοινωνία και να αλλάξουν την γνώμη που έχει ο λαός της Αρκαδίας για τον ΒΟΣΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΘΕΙ Ο ΤΣΙΛΙΒΗΣ!
      ΚΑΤΕΒΑ ΒΟΣΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ!
      ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ! ΒΟυρρρρρρ....

      Διαγραφή