Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Το Δίκτυο Αρκαδίας, πιστό στις επιδιώξεις του, για συμμετοχή και ειλικρινή διάλογο στα πολιτικά δρώμενα και για την ανασύνθεση του Δημοκρατικού χώρου συνεχίζει τις επαφές του, μέσω των οποίων επιδιώκει την μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση δυνάμεων μέσα στην κοινωνία που θα καθορίσουν ιδεολογίες και πολιτικές προς όφελος των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, συναντηθήκαμε προ καιρού με μέλη-εκπροσώπους του
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κρίσιμα πολιτικά θέματα, αλλά και γενικότερη αναφορά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Πέρα από σημεία συμφωνιών ή διαφωνιών η απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη φιλελεύθερη ιδεολογία και πρακτική που βιώνει ο απλός πολίτης, έγινε σαφές ότι είναι και απαραίτητη και άμεση.
Ακόμα προ ημερών έγινε συνάντηση του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ. Τρίπολης, τον κ. Δ. Παυλή. Εκτός απόψεων για την κεντρική πολιτική σκηνή, έγινε και συζήτηση για διάφορα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου μας, θεσμός για τον οποίο το ΔΙΚΤΥΟ έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον και γι’ αυτό πάντα θα είναι ενεργό και με έντονη δράση στα θέματα αυτά.
Τέλος προ ημερών είχαμε και μια συνάντηση με τον γνωστό πολιτευτή του Νομού μας, τον κ. Γ. Παπαηλίου. Ανεξάρτητα από συγκυριακές πολιτικές επιλογές, η κοινή μας θέση για μια ευρύτερη, αναδιαταγμένη και δυνατή Κεντροαριστερά έδειξε ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης και κοινής πολιτικής έκφρασης μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας μας.
Θα τελειώναμε το κείμενό μας εδώ, έτσι απλά, ικανοποιημένοι από τις επαφές μας και την ενημέρωση των συμπολιτών μας ότι κάτι επιτέλους πρέπει να ξεκινήσει και να ζυμωθεί στη κοινωνία για να υπάρχει μια ελπίδα για το αύριο… Αλλά…
Θέλουμε να κλείσουμε το κείμενο ευχαριστώντας τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Κ. Ν. Τσιβουράκη… που πολύ έντονα, απλά μας ΔΙΚΑΙΩΣΕ!!! Πριν από οποιαδήποτε επαφή μας και με τον οποιονδήποτε θεωρήσαμε σωστό ότι η πρώτη μας συνάντηση πριν από 2 μήνες, έπρεπε να ήταν με την Ν.Ε. και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Σαν ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ απευθύναμε πρόταση να συναντηθούμε. Επιμείναμε κι άλλη φορά!!! ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ!!! ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ!!! Το ξέραμε και το βλέπαμε, δείχνει σε τι πολιτικές και τι ιδεολογίες εκφράζεις και τελικά… ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!
ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου