Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ψηφίστε γιατί χανόμαστε.......




Του Δημήτρη Γιαννακούρα

Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να ψηφίσουμε για τη νέα βουλή των Ελλήνων..Τη βουλή των <<εθνοπατέρων>>  που θα βγάλουν τη χώρα από  το αδιέξοδο. Θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται  η βουλή χτενίζεται ;Για ποιες εκλογές μιλάμε και για ποιους εθνοπατέρες .Τόσα χρόνια που κάναμε εκλογές τι καταφέραμε;
Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν έβγαιναν ;Με Καραμανλή και Παπανδρέου γεννηθήκαμε  και με αυτούς πέθαναν  χιλιάδες.. Με τι κουράγιο θα πάμε να ψηφίσουμε  και ποιο νόημα  θα  έχει  η νωπή εντολή  που θα δώσει ο λαός στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει; .Σίγουρα δεν  θα αλλάξουν πολλά .Η παρουσία μας όμως στη κάλπη επιβάλλεται .Για πρώτη φορά ίσως επιβάλλεται χωρίς να μας το επιβάλλουν. Χωρίς να το επιβάλλουν οι  κομματικές  πελατειακές σχέσεις  που είχε ο καθένας μας με την εκάστοτε εξουσία και  οι πολιτικές μας πεποιθήσεις..Μας το επιβάλλει  όμως η αξιοπρέπειά μας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες θα πράξουν  ελεύθερα, χωρίς κομματικές παρεμβάσεις ,αυτό που πραγματικά πιστεύουν για το καλό του τόπου..Αυτό που ορίζει  η πραγματική Δημοκρατία, το δικαίωμα του εκλέγειν .Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε . Να ψηφίσουμε πρόσωπα ικανά  και κόμματα που μας εκφράζουν και που πιστεύουμε ότι θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Πρέπει να πούμε λοιπόν  ένα βροντερό όχι στην αποχή και στο λευκό. Γι αυτό ψηφίστε γιατί χανόμαστε…..

1 σχόλιο:

  1. Να ψηφίσουμε ολοι μικρά κόμματα στα οποία δεν μετέχουν πρώην βουλευτές ή υπουργοί. ΟΧΙ ψήφο σε κόμματα που προέρχονται από τα παλιά γιατί αυτοί που τα έφτιαξαν είναι εκείνοι που συμμετείχαν στη διαμόρφωση της σημερινής κατάστασης. Για δώστε λίγη προσοχή στο κόμμα "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ"
    www.dimiourgiaxana.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή