Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα και προσήχθησαν συνολικά σαράντα πέντε (45).
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (25-04-2012) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν συνολικά σαράντα πέντε (45) άτομα και συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δύο (2) ημεδαποί, για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
  • Τέσσερις (4) ημεδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριάντα εννέα (39) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δεκατρείς (13) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων, στη Στεφανιά Λακωνίας, η μία σε οικία, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 15χρονων ημεδαπών ΡΟΜΑ και η άλλη, σε αποθήκη οικίας, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας.   

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν δύο (2) παιγνιομηχανήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου