Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ_ΛΕΩΝΙΔΙΟ 26.03.2012‏


Πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, με την στήριξη του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Ιωάννη Μαρνέρη, στην αίθουσα βιβλιοθήκης - συνεδριάσεων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο , η συνάντηση-ανοικτή συζήτηση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας(Ε.Ξ.Α), με μέλη ξενοδόχους και εκπροσώπους λοιπών καταλυμάτων, θεσμικών φορέων και συλλόγων της  ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με το Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας Δρ. Κων/νο Μαρινάκο
στόχος της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση των μελών και των εμπλεκομένων φορέων γύρω από τρέχοντα ζητήματα και διαρθρωτικά προβλήματα  που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη και στον ξενοδοχειακό κλάδο στο σύνολό του, καθώς και ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων που ως στόχο έχουν την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Δήμου. Καθοριστικής σημασίας, σε ζητήματα ενημέρωσης,  ήταν οι παρεμβάσεις του κ. Δημήτρη Πολλάλη, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων  Λακωνίας και μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε,  που συμμετείχε στην εν λόγω εκδήλωση, καθώς και οι προβληματισμοί και οι αναπτυξιακές ιδέες που εκφράστηκαν εκ μέρους του κ. Γρηγόρη Ντάσκα ειδικού συμβούλου του Δήμου επί θεμάτων τουρισμού,  της κας Νίας Αθανασοπούλου , υπευθύνου του γραφείου τουρισμού του Δήμου  Ν. Κυνουρίας, των μελών της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου κας Μαρίας  Λαλουδάκη και κας Αθανασίας Λίτσα, των τοπικών εκπροσώπων  τουριστικών καταλυμάτων Παραλίας Τυρού και Λεωνιδίου κ. Κων/νου Ντουζένη και κ. Στυλιανού Τσουκάτου και πολλών ακόμα παρευρισκομένων  .  
Το ραντεβού με όλους τους εμπλεκόμενους στην τουριστική ανάπτυξη φορείς της πολιτικής και οικονομικής ζωής της ευρύτερης περιοχής, για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση γύρω από τα τουριστικά δρώμενα, ανανεώθηκε  για την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 , ώρα 19:00, στην Τρίπολη  όπου σε ειδική αίθουσα του ξενοδοχείου Menalon Resort, θα πραγματοποιηθεί η Ανοικτή Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας.                   


Για την
Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας
Δρ. Κων/νος Μαρινάκος
Πρόεδρος Δ.Σ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου