Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο συμπατριώτης Ηλίας Κωνσταντίνου Μελιγκώνης.από τη Δάφνη -ΚουτρουμπούχιΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Δευτέρα 26 Μαΐου 2012 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο συμπατριώτης και θειος Ηλίας Κωνσταντίνου Μελιγκώνης. Η κηδεία έγινε στις 27 Μαρτίου στον Προφήτη Ηλία δάφνης χωροστατουντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ο οποίος εκφώνησε την επικήδειο λόγο παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.Μετά την ταφή προσεφέρθει καφές και φαγητό στο πνευματικό κέντρο του χωριού.

 Ο Ηλίας Μελιγκώνης γεννήθηκε στη δάφνη το 1928,ταξιδεψε στην μακρινή Αυστραλία όπου έζησε για αρκετά χρόνια. η αγάπη του όμως για την γενέτειρα του τον έφερε πάλι στο αγαπημένο του χωριό. ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη για το χωριό του που τον καθιστούσε πρωταγωνιστή και έμπρακτο συμπαραστάτη σε όλα τα έργα που αφορούσαν τις εκκλησίες του χωριού του και πάντα βοηθούσε με μεγάλη χαρά.
Τα τελευταία χρόνια τα έζησε στο Δεκάζειο γηροκομείο Τρίπολης όπου και απεβίωσε.
Ευχαριστούμε θερμά τον σεβασμιότατο μητροπολίτη μας Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ τον ιερόκληρο και τους ιεροψάλτες , καθώς και τους συγγενείς τους φίλους και τους συμπατριώτες μας , που παρέστησαν στην νεκρώσιμη ακολουθία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου