Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ανδρέας Λυκουρέντζος......Ο θυμός, η οργή, η απογοήτευση αποτελούν τους χειρότερους συμβούλους την ώρα της κάλπης


Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στους κ.κ. Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε τις εξής θέσεις:


«Ο Αντώνη Σαμαράς και οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού με στόχο μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση του κόμματός μας, η οποία θα εφαρμόσει το πρόγραμμά μας, τη στρατηγική  της ανάπτυξης χωρίς συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ομαλότητα και αυτό θα εξασφαλιστεί μόνο από αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο θυμός, η οργή, η απογοήτευση αποτελούν τους χειρότερους συμβούλους την ώρα της κάλπης. Η κρίσιμη επιλογή για τη διακυβέρνηση της χώρας απαιτεί σύνεση και λογική, απαιτεί να αποφασίσουμε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια για το μέλλον του ελληνικού λαού.

Η ψήφος σε άλλα κόμματα, εκτός Νέας Δημοκρατίας, υπό το βάρος συναισθηματικών φορτίσεων είναι τυφλή επιλογή και δε θα επιτρέψει την εφαρμογή υπεύθυνης πολιτικής, θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ζώνη του Ευρώ».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου