Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

O Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κατσαφάνας εξηγεί το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η δύσκολη κατάσταση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη


Ο Δήμος Τρίπολης κατανοεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με την αποκομιδή των σκουπιδιών όπως και τα παράπονα των δημοτών .
 O  Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κατσαφάνας εξηγεί το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η δύσκολη κατάσταση στο Δήμο  μας . Δήλωσε:

« Πραγματικά το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι μεγάλο της τελευταίες μέρες και λόγω των καιρικών συνθηκών . Πρέπει όμως  να διευκρινίσουμε στους συνδημότες μας ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής αλλά είναι αποτέλεσμα προσωρινού προβλήματος που δημιουργήθηκε στο χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων . Ήδη όμως έχει ξεκινήσει συστηματικά η αποκομιδή και εντός των επόμενων ημερών θα έχει μπει η πόλη μας και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς .
Ο Δήμος Τρίπολης άλλωστε ολοκληρώνει  την διαδικασία της προσωρινής διαχείρισης με τρόπο που αφενός σέβεται  το περιβάλλον και αφετέρου δεν  επιβαρύνει με αύξηση των δημοτικών τελών τους πολίτες.

                                                 Υπεύθυνη Τύπου

                                                 Φαίη Πετράκη  

1 σχόλιο:

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
    ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή