Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκαν έντεκα (11) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων στην Κορινθία.



Συνελήφθησαν οι δυο αλλοδαποί δράστες και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δέκα (10) υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα, στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, καθώς και μία υπόθεση κλοπής σε βάρος πολίτη και  συνελήφθησαν, χθες (8-7-2012) το μεσημέρι, οι δύο (2) αλλοδαποί δράστες υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 22 και 20 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους  σχηματίστηκε δικογραφία για τις υποθέσεις αυτές καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δυο δράστες , χθες (8-7-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, αφού διέρρηξαν συνολικά δέκα (10) οχήματα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Επιπλέον, το πρωί της ίδιας ημέρας, στον προαστιακό σταθμό του Κιάτου, είχαν αφαιρέσει από ημεδαπό, μία τσάντα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και χρηματικό ποσό.
Επιπρόσθετα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν, τριάντα έξι (36) ναρκωτικά δισκία, καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου