Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκαν είκοσι μία (21) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στην Λακωνία.



Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις  -74.000- ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη, είκοσι μία (21) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 15, 21, 15, 24, 29 και 15  ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα, από τα τέλη Αυγούστου 2011, έως και τις αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους, αφού διέρρηξαν συνολικά είκοσι μία (21) οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις  -74.000- ευρώ.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου