Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη 23χρονος δραπέτης φυλακών στην Κορινθία.




Επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πατρών.

Συνελήφθη για την ίδια υπόθεση και ένας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής σε  εξοχική κατοικία στην Συκιά Κορινθίας.

Συνελήφθη, χθες (13-7-2012) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ο οποίος την 27-12-2011, είχε αποδράσει από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, στο οποίο ήταν κρατούμενος για υποθέσεις ληστείας και κλοπών, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πατρών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες (13-7-2012) το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας και ένας (1) 50χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, απόκρυπτε στην οικία του τον 23χρονο.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής σε  εξοχική κατοικία, που είχε γίνει την 9-7-2012 το πρωί, στην Συκιά Κορινθίας, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου