Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Συνελήφθησαν, σε δύο περιπτώσεις, τέσσερα άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία.



Κατασχέθηκαν δύο (2) παιγιομηχανήματα, δεκαέξι (16) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και το χρηματικό ποσό των -1.878- ευρώ. 

Αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Συνελήφθησαν, χθες (19-07-2012) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, σε δύο περιπτώσεις,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί, τρεις άνδρες ηλικίας 26, 24 και 28 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 25 ετών, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, διενεργήσαν έλεγχο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και να λειτουργούν, επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ΠΟΚΕΡ», οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα και ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και δύο (2) παιγνιομηχανήματα για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «Φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, ο 26χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος, η 25χρονη ως υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και ο 24χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης στο ένα από αυτά, ενώ αναζητείται ο 55χρονος  ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα παιγνιομηχανήματα, όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των -1.878- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού κατασχέθηκαν.

Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, διενεργήσαν έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας, 28χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και να λειτουργούν, εννέα (9) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα για την διενέργεια μέσω σελίδας στοιχηματισμού, παράνομου στοιχήματος, που αφορούσε έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί  το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου