Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκε ακόμα μία ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κορινθία.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού, για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο της Αστυνομικής έρευνας και σε συνέχεια του σημερινού (23-07-2012) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε εξιχνίαση δύο ενόπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τράπεζας και ΕΛ.ΤΑ, στην Κορινθία και την Αρκαδία αντίστοιχα, την σύλληψη ενός 56χρονου ημεδαπού, καθώς και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου FYROM, ανακοινώνεται ότι, όπως προέκυψε ο 33χρονος είχε διαπράξει ακόμα μία ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Λουτράκι Κορινθίας.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος την 16-07-2012 το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση συνεχίζονται, για τον εντοπισμό του 33χρονου και την τυχόν συμμετοχή του σε άλλα παρόμοια παράνομα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου