Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Υπερκατανάλωση νερού τους θερινούς μήνες. στο Δήμο Μεγαλόπολης            Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται υπερκατανάλωση νερού τους θερινούς μήνες λόγω ανάπτυξης περιβολιών.
            Δεδομένου ότι τις περισσότερες ημέρες η κατανάλωση ξεπερνά τα 5.000 km3 και κατανοώντας την ανάγκη χρήσης για άρδευση λόγω οικονομικής κρίσης, σας ενημερώνουμε ότι πέρυσι παρατηρήθηκε μεγάλη πτώση και στα τρία αντλιοστάσια που υδροδοτούν την πόλη.

            Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ότι από την δεξαμενή της Μεγαλόπολης υδροδοτείται εκτός της πόλης, το Μακρύσι, το Κάτω Μακρύσι, η Μαραθούσα, τα Περιβόλια, οι Βρυσούλες, η Γέφυρα, το Ανθοχώρι, το Ορέστιο και η Νέα Εκκλησούλα. Υπάρχει λοιπόν ανάγκη εξοικονόμησης νερού και προτείνουμε ορθολογική χρήση του, ιδιαίτερα στους κήπους με εγκατάσταση συστήματος σταγονιδίων
            Σε διαφορετική περίπτωση, ο Δήμος είναι αναγκασμένος να λάβει δραστικά μέτρα προστασίας των πολιτών μας απ’ αυτούς που έχουν μάθει να μην συμμορφώνονται στη χρηστή διαχείριση και σπαταλούν το πολύτιμο αυτό αγαθό.


Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου