Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Συλλυπητήριο μήνυμα Αστέρα Τρίπολης για τον θάνατο του Προέδρου της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολου Παπουτσάκη,
Με την αναγγελία του θανάτου του Προέδρου της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολου Παπουτσάκη, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα πλέον θερμά του συλλυπητήρια στους Οικείους του, αλλά και σε όλους όσους εμπλέκονται με οποιαδήποτε ιδιότητα με την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.


Ο εκλιπών υπήρξε φίλος μας, με τον οποίο είχαμε κοινά οράματα και κοινούς προβληματισμούς. Με την απουσία του, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έχασε έναν υγιή παράγοντα και σίγουρα γίνεται φτωχότερο.

Καλό ταξίδι φίλε.

Την Τετάρτη οι δύο συνεντεύξεις Τύπου

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών (Αστέρα Τρίπολης και Ίντερ Μπακού) που θα γίνουν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα ως εξής:
19.00 Σάκης Τσιώλης
19.30 Καχάμπερ Τσχαντάντζε

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με την Ίντερ Μπακού

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Europa League μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της INTER BAKI FC θα διατίθενται ως εξής:

Από Δευτέρα 23 Ιουλίου έως  Τετάρτη 25 Ιουλίου στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο το πρωί στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15€ στη θύρα 2 και 25€ σε όλες τις υπόλοιπες θύρες.

Ημέρα Αγώνα: Πέμπτη 26 Ιουλίου
Ώρα Έναρξης: 8.00 μ.μ.
Άνοιγμα θυρών: 6.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γήπεδο και τα εισιτήρια μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των εισιτηρίων στο: www.asterasfctickets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου