Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Εσπασε την σιωπή του ο Τατούλης για την “Νέα Ελλάδα”..!


Επιτέλους ο Πέτρος Τατούλης έλυσε την σιωπή του και απάντησε..!
Εδώ και καιρό πλανάται στην Πελοπόννησο το όνομα “Νέα Ελλάδα”.
Οι 2-3 “βρέξει χιονίσει” αντιπολιτευόμενοι τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου αναλύουν το όνομα αυτό ως την ματαιόδοξη πλευρά του πολιτικού Πέτρου Τατούλη.
Ενός πολιτικού που είναι μεν περιφερειάρχης Πελοποννήσου αλλά ταυτόχρονα και ένα ισχυρό ένα εθνικό όνομα. Αυτό το αναγνωρίζουν και οι “βρέξει χιονίσει” που τον περιμένουν στην γωνία έτοιμοι να του πούν ότι δεν έχει το ειδικό βάρος να συστήσει εθνικό κομματικό μηχανισμό.Και ας ξέρουν ότι η επιστροφή του στην εθνική πολιτική σκηνή είναι μόνο προσωπική του απόφαση.
Οι φίλοι του ευελπιστούν ότι το όνομα ανταποκρίνεται και στο γενικό αίσθημα περί καινούριου και με δεδομένη την ευρεία απήχηση της Νέας Πελοποννήσου, θα προχωρήσει σε κομματικό σχηματισμό.
Οι στενοί του συνεργάτες είναι μοιρασμένοι…αλλά ακολουθούν άπαντες..

Θεωρούν ότι έχει τις ηγετικές και τις άλλες απαραίτητες ικανότητες να ηγηθεί εθνικής προσπάθειας.

Οταν το 2010 εξελέγει ο Πέτρος Τατούλης πολλοί θεωρήσαμε ότι θα γίνει ο νέος ηγεμών του Μοριά.

Δύο χρόνια μετά αποδείχθηκε ότι λειτούργησε ως ηγέτης μία πανάρχαιας περιοχής και δεν υπέπεσε στο σφάλμα του πολιτικού και διοικητικού ηγεμονισμού.

Απέδειξε ότι δεν έχει σχέση με τις παθογένειες του εξαθλιωμένου πολιτικού μας συστήματος.

Σήμερα ένας δημοσιογράφος στην Τρίπολη ρώτησε τον περιφερειάρχη τι είναι η Νέα Ελλάδα.Και απάντησε:“Νέα Πελοπόννησος και Νέα Ελλάδα

Η Νέα Πελοπόννησο είναι το πρόπλασμα της Νέας Ελλάδας και νέο τρόπο διαχείρισης της κρίσης που εδράζεται πάνω στις αρχές της μεθοδικότητας και της εργατικότητας, αλλά και του πείσματος και του σωστού σχεδιασμού και προγραμματισμού. Το όραμα αυτό είναι συνώνυμο της προσδοκίας όλων των Ελλήνων αλλά και των απανταχού Φιλελλήνων για αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας και υιοθέτησης νέου δρόμου εξόδου από την κρίση.”

Οι “βρέξει χιονίσει” τώρα ξύνουν το κεφάλι τους να καταλάβουν τι εννοεί και που το πάει..και θα λένε ότι τους κατέβει…

Οι φίλοι μάλλον θα πρέπει να απευθυνθούν στην Πυθία και που να την βρούν…!

Εδώ ισχύει η παλιά δημοσιογραφική παροιμία δεν ρωτάς ποτέ αν δεν ξέρεις απο πριν την απάντηση..!

Και ιδιαίτερα απο έναν πολιτικό με τεράστιο δείκτη νοημοσύνης..!
MORIASNEWS

1 σχόλιο:

  1. Αντί θυμιαμάτων ας περιμένουμε να δούμε και κάποιο έργο ολοκληρωμένο από τον Τατούλη. Όλα "δρομολογημένα" είναι κατά την προσφιλή του έκφραση αλλά ακόμη δεν είδαμε τίποτα.Πάντως οι καλές προθέσεις του δεν αμφισβητούνται, αν είχε και ταλέντο στην επιλογή των συνεργατών του, ίσως τα πράγματα να πήγαιναν καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι και οι καλύτεροι πρόεδροι στις Η.Π.Α. ξεκίνησαν από Κυβερνήτες (Περιφερειάρχες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή