Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στο Δήμο Μεγαλόπολης




Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με τον βουλευτή του Νομού Κώστα Ζαχαριά, επισκέφθηκε την Κυριακή 15-7-12 τα χωριά Δυρράχι και Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης, προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους και να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής. Συναντήθηκε με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Μαρίνο Τζούβελη στο Δυρράχι και Θεόδωρο Νικολακόπουλο στο Λεοντάρι, που αναφέρθηκαν κυρίως στα προβλήματα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των δημοτών του καλλικρατικού δήμου.
Αναδείχθηκαν επίσης αιτήματα των δανειοληπτών των πυρόπληκτων περιοχών για παράταση σε δάνεια που δεν έχουν την εγγύηση του δημοσίου, αλλά και για μείωση του υψηλού επιτοκίου δανεισμού καθώς και για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στα χωριά που συμπαρασύρουν αναλόγως σε δυσβάστακτα επίπεδα το χαράτσι της ΔΕΗ.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ παρακολούθησε ημερίδα στο Δήμο Μεγαλόπολης, όπου ενημερώθηκε και εξέφρασε τη στήριξή της στις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη δημιουργία του "Παρράσιου πάρκου πολιτιστικής κληρονομιάς", μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας της αρχαιολογικής ομάδας ανασκαφών και ερευνών του Λυκαίου όρους που θα περιλαμβάνει περιοχές  των όμορων Νομών Αρκαδίας, Ηλείας και Μεσσηνίας.  

                                                                              ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
                                                                    Τρίπολη 16-07-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου