Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Εντοπίστηκε φυτεία και εκριζώθηκαν 201 δενδρύλλια κάνναβης στην Κορινθία.Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν ακόμα 44 εκριζωμένα δενδρύλλια.
Εντοπίστηκε, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε δύσβατη δασική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Πύργου Κορινθίας, φυτεία με -201- δενδρύλλια κάνναβης.
Ο χώρος της φυτείας τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση για αρκετό χρονικό διάστημα, από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, πλην όμως κανείς δεν προσήλθε στο χώρο για περιποίηση των δενδρυλλίων.

Ύστερα από αυτό, χθες (2-8-2012) το μεσημέρι, οι Αστυνομικοί προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία είχαν ύψος από 0,4 έως 2,5 μέτρα.
Στον χώρο της φυτείας, υπήρχε αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα -44- εκριζωμένα και αποξηραμένα δενδρύλλια, ύψους από 0,4 έως 0,7 μέτρα.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων δραστών, που καλλιεργούσαν την φυτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου