Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

«Τετάρτη 31 Οκτώβρη μιλάμε για το σχέδιο Ανασυγκρότησης της χώρας»



Την Τετάρτη 31-10-2012 και ώρα 7,30μμ στο ξενοδοχείο «Μαίναλον» (πλ. Άρεως-Τρίπολη) θα πραγματοποιηθεί η 3η Θεματική Συνέλευση που διοργανώνει » η Επιτροπή Ανασύστασης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Χώρας- Διακυβέρνηση».Στη 2η Θεματική Συνέλευση μιλήσαμε για τη λειτουργία των κομμάτων & την πολιτική ταυτότητα που πρέπει να βρει το ΠΑΣΟΚ.

Την εισήγηση της 2ης Θεματικής Συνέλευσης μπορείτε να την βρείτε (και να σχολιάσετε, να κάνετε τις παρατηρήσεις σας) κάνοντας κλικ στο:

ή εναλλακτικά μπείτε στο http://pasoktripolis.blogspot.gr/

Η 3η Θεματική Συνέλευση σκοπό έχει τη διατύπωση της ανάγκης για ανάπτυξη ενός μεγάλου συνεκτικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας. Τα κόμματα σήμερα, έχοντας καθήκον να εκδημοκρατίσουν την εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας, πρέπει να προχωρήσουν στο σχεδιασμό των πολιτικών αυτών που θα «ξεκολλήσουν» τη χώρα.

Όλοι θέλουμε γρήγορα να φτάσουμε γρήγορα σε επιθυμητά επίπεδα ευημερίας και ανάπτυξης. Το μέλλον όμως δεν μπορούμε να το προβλέψουμε με παθητική στάση «βλέποντας και κάνοντας» ή «παρακολουθώντας τις εξελίξεις».
Η σημερινή κρίση της πολιτικής, της κοινωνίας και της οικονομίας ξεπερνά τα πρόσωπα. Χρειάζεται η συλλογική καθημερινή πρακτική, η έκφραση και η συμμετοχή.
Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν ενεργά, με τις διαφωνίες τους, με τις συγκρούσεις τους.



.. «το μέλλον (πρέπει) να ανήκει στην πολιτική»..

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Επιτροπή Ανασύστασης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου