Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Είχαν αφαιρέσει τσάντες, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, σε εξοχική κατοικία και σε βάρος λουομένων, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, τεσσάρων ανδρών, ηλικίας 38, 15, 46 και 19 ετών, καθώς και δύο γυναικών, ηλικίας 32 και 38 ετών αντίστοιχα, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, οι ανωτέρω, από τα μέσα Ιουνίου, έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει στις παραλίες της  Κάντιας, της Καραθώνας και των Ιρίων Αργολίδας, τρεις (3) διαρρήξεις-κλοπές σε οχήματα λουομένων και δύο (2) κλοπές σε βάρος λουομένων, όπου αφαίρεσαν τσάντες, προσωπικά αντικείμενα και χρήματα.
Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, στα μέσα Ιουνίου του 2012, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, διέρρηξαν εξοχική κατοικία ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, καθώς και διάφορα αντικείμενα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου