Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αρκαδίας Κάλεσμα συμμετοχής των εργαζομένων στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις του Τριημέρου



Η ολοκληρωτική επίθεση, που έχει εξαπολύσει το Κεφάλαιο στον κόσμο της εργασίας, στην προσπάθεια του να διαχειριστεί την κρίση του, απαιτεί την ανάκληση των καταδικασμένων από την Ιστορία σκοτεινών του εφεδρειών. Η ωμή δολοφονική βία, η τρομοκράτηση, ο ρατσισμός και οι εκβιασμοί έρχονται να αντικαταστήσουν την «αστική νομιμότητα» και τις όποιες δημοκρατικές ελευθερίες είχαν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα από το εργατικό κίνημα του αιώνα που πέρασε. Οι κρατικοί μηχανισμοί καταστολής σε αρμονική συνεργασία με το ναζιστικό παρακράτος γίνονται ο σιδερένιος βραχίονας για να επιβληθεί η μαζική φτωχοποίηση της κοινωνίας, το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου και η κατάργηση των εργατικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Η μόνη απάντηση στις επιδιώξεις τους είναι ένα αποφασισμένο, ανυποχώρητο και μαχητικό εργατικό κίνημα, που θα παλεύει για την ταξική ενότητα του κόσμου της εργασίας και την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Που θα απαιτήσει τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, την εθνικοποίηση με εργατικό έλεγχο των μεγάλων επιχειρήσεων. Μέχρι την οριστική αντικαπιταλιστική ανατροπή.
Η Τ.Ε. Ανταρσύα Αρκαδίας καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Αρκαδίας να πλαισιώσει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αρκαδίας, να συμμετέχει στο 1ο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ στις 26/27 Οκτώβρη και να δώσει το μαζικό και αγωνιστικό παρών στην παρέλαση στις 28 Οκτώβρη, για να τη μετατρέψει σε αντιμνημονιακό αντιφασιστικό συλλαλητήριο προβάλλοντας τόσο την ανάγκη να μπλοκαριστούν οι προσπάθειες εκφασισμού της κοινωνίας μας όσο και να δώσουν οι εργαζόμενοι ένα βροντερό παρών ενάντια στο θέατρο που διαπραγματεύεται το μέλλον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου