Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Προαναγγελλόμενος Θάνατος … για το Ίδρυμα Βοσυνιώτη!!!!


             

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος 

  Σε δημοσίευμα διαβάσαμε όλοι εμβρόντητοι την προαναγγελία κλεισίματος  του Ιδρύματος «ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΒΟΣΥΝΙΩΤΗΣ» θέμα που συζητήθηκε στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης την 16/10/2012.
                Στο άρθρο αναφέρεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Καλτεζιώτης Πέτρος έκανε την πρόταση να κλείσει ο σταθμός γιατί τον θεωρεί ¨επιζήμιο¨ οικονομικά και ¨μεγάλη πληγή¨. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης απάντησε ότι τουλάχιστον για ¨φέτος¨ αυτό δεν θα συμβεί αλλά θα εξεταστεί του χρόνου.

                Ειλικρινά δυσκολεύομαι να χαρακτηρίσω τέτοιου είδους απόψεις και τακτικές …! Γιατί ενώ θα έπρεπε να σκεφτούν την προσφορά αυτού του ιδρύματος στην τοπική κοινωνία και τους συμπολίτες μας απλά το βαπτίζουν ¨οικονομικά επιζήμιο¨  ? Γιατί δεν σκέπτονται τις συνέπειες για την πόλη μας και απερίσκεπτα δημιουργούν τετελεσμένα γεγονότα?
Αντί το ίδρυμα να αγκαλιάζεται από όλους τους τοπικούς φορείς παρατηρούμε από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης  το λιγότερο, έναν εμπαιγμό στα πρόσωπα των υπαλλήλων, των  γονέων και των παιδιών τους  που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, αλλά και του Δ.Σ.
                Αντί  λοιπόν να στηρίζει ο Δ. Τρίπολης αυτό το ξεχωριστό ίδρυμα, απεναντίας  δημιουργεί συνεχώς δυσκολίες στην λειτουργία του. Σε ένα ίδρυμα, που σκεφτείτε οι εργαζόμενες είναι επί 18 μήνες απλήρωτες. Παρόλα αυτά είναι καθημερινά εκεί και επιτελούν επάξια το λειτούργημά τους, (σε ένα ίδρυμα που απλά στηρίζεται στο φιλότιμο των διοικούντων και εργαζομένων του).
                Ας μην αναφερθώ στις ενδεχομένως μη νόμιμες απαιτήσεις από πλευράς του Δ. Τρίπολης  για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου… για να πληρωθεί μέρος των μισθολογικών οφειλών!!!
                Ο Τόπος χρειάζεται καθαρές Λύσεις!!!
                Αν δεν μπορείτε και δεν θέλετε κύριοι του Δήμου Τρίπολης να διατηρήσετε αυτό το στολίδι της πόλης μας στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας μας, σας καλώ να τουλάχιστον να τοποθετηθείτε ειλικρινώς και να αναθέσετε σε άλλους Φορείς να ασχοληθούν με την λειτουργία του Ιδρύματος, που και γνώση αλλά και όραμα έχουν για τον τόπο μας και την ευημερία όλων.


Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος                     Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Επαμ. Βοσυνιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου