Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση διάρρηξης και κλοπής σε οικία στην Κορινθία.


Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί για κλοπή, ενώ επιπλέον διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος των δύο (2) από αυτούς, εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης.
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία υπόθεση κλοπής, σε οικία στο Λουτράκι Κορινθίας, ενώ συνελήφθησαν, χθες (1-11-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 27 και 28 ετών αντίστοιχα, για κλοπή

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, προχθές (31-10-2012) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Αρχικά οι τρεις εμπλεκόμενοι εντοπίστηκαν σε περιοχή του Λουτρακίου και προσήχθησαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ως ύποπτοι διάπραξης κλοπών. Ένας από αυτούς (ο 28χρονος) κατάφερε αρχικά να διαφύγει, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου. Για το θέμα αυτό διενεργείται διοικητική έρευνα.
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 24χρονου, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε βάρος του 28χρονου, εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, καθώς και ένα (1) Ένταλμα Σύλληψης του Εφετείου Ναυπλίου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου