Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Κρατικοδίαιτη η Ξενογιαννακοπούλου, περνούσε από θέση σε θέση επί 30 χρόνια

Την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στον ΣΚΑΪ ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε παράρτημα της ευρύτερης κεντροδεξιάς. 

«Η κ. Ξενογιαννακοπούλου είναι κρατικοδίαιτη, περνούσε από θέση σε θέση επί 30 χρόνια και έστειλε τα απόνερα σε εμάς να τα διαχειριστούμε» τόνισε
χαρακτηριστικά στο σταθμό ο βουλευτής.

Αναφερόμενος 
εξάλλου σε άρθρο του Σωκράτη Ξυνίδη για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε σκωπτικά ότι «όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει», υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Ξυνίδης δεν έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής στις εκλογές. 

«Δεν άντεξαν στα δύσκολα και έφυγαν, εμείς αντέχουμε στα δύσκολα, και δε θα γίνουμε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο βουλευτής. 

Διευκρίνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για να μην καταρρεύσει η χώρα, και να μη βρεθεί σε δύσκολα διλήμματα για το πού θα πάει. «Όταν μιλάμε για τρόικα μιλάμε για τις κυβερνήσεις της Ευρώπης παρά τις όποιες διαφωνίες τους» πρόσθεσε. Τόνισε ότι τα τρια κόμματα της συγκυβέρνησης συγκεντρώνουν 157 βουλευτές, και απεύθυνε έκκληση (στη ΔΗΜΑΡ) γιατί μετά από νέες εκλογές θα έρθουν συγκεκριμένες δυνάμεις, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου