Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας.




Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα και προσήχθησαν σαράντα τρία (43), ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (29-11-2012), από το μεσημέρι έως το βράδυ, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
 Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα έξι (186)  άτομα και εκατόν δεκατέσσερα (114) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά σαράντα τρία (43) άτομα και συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα.


Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές, που διέμεναν παράνομα στην χώρα, σε βάρος των οποίων κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
 Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριάντα δύο (32) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου