Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για Πανιώνιο


Η διάθεση των εισιτηρίων για Πανιώνιο

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θα διατίθενται την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στη θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.


Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.
Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.45μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για Πανιώνιο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ξεκίνησε απόψε στο φινάλε της απογευματινής προπόνησης, στην οποία ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης έδωσε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής στο γήπεδο και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας τεχνικός στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, είναι ο Χρήστος Πιπίνης και ο Εμμάνουελ Περόνε, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, όπου αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου