Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Καταστροφές από "επιδρομή" στο σαλέ του χιονοδρομικού του Μαινάλου


Μετά την κλοπή καλωδίων ήρθαν τα σπασμένα τζάμια και οι τουαλέτες στο σαλέ του Χιονοδρομικού- Ο ΕΟΣ Τρίπολης θα τοποθετήσει άμεσα κάμερες.
Άγνωστοι σε σύντομο χρονικό διάστημα
"ξαναχτύπησαν" στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου και λίγες μέρες μετά την κλοπή από αγνώστους καλωδίων έξω από το χώρο του σαλέ, ήρθαν "νέες επιδρομές" με στόχο αυτήν την φορά το σαλέ του χιονοδρομικού.
Εικόνες απίστευτες αντικρίσαμε στη διάρκεια της επίσκεψης μας στο χώρο του χιονοδρομικού μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΣ Τρίπολης Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η έκπληξη μεγαλύτερη, γιατί πέραν των ζημιών που είχαν γίνει στα τζάμια του σαλέ - μάλιστα οι πέτρες βρίσκονται κάτω από τα τραπέζια στο εσωτερικό του κτιρίου, πέραν της παραβιασμένης πόρτας, μαζί με τον πρόεδρο και μέλη του ΕΟΣ διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν ζημιές, και στο εσωτερικό του σαλέ και συγκεκριμένα στις τουαλέτες.Ζημιές που δεν γνώριζαν ούτε καν τα μέλη του ΕΟΣ αφού αυτές πρέπει να έγιναν τις τελευταίες ώρες, ίσως την Παρασκευή.
Είναι βέβαιο πως κάποιοι είχαν μανία να καταστρέψουν το χώρο για τους δικούς τους λόγους, αφού χρήματα δεν υπήρχαν στο σαλέ, ενώ δεν έλειπε κάποιο αντικείμενο.
Το γεγονός ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, λίγο πριν ξεκινήσει η χειμερινή περίοδος και η λειτουργία του χιονοδρομικού, αλλά και για δεύτερη φορά συνεχόμενη μέσα σε δύο χρόνια (το ίδιο γεγονός είχε επαναληφθεί και πέρισυ, η κλοπή καλωδίων) αναγκάζει τον ΕΟΣ Τρίπολης να προβεί - και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες- στην τοποθέτηση καμερών για την αποτροπή αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον, αφού οι ζημιές έχουν μεγάλο κόστος για το Σύλλογο και θα πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα.
Ελένη Τράκα - www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου