Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

H Μiele στηρίζει την ΑΡΚΑΔΙΚΗ Έπιπλα Κουζίνας..... Μαζί πορεύονται στο αύριο FOTO-VIDEO








 Στις 23/11 ημέρα Παρασκευή ολοκληρώθηκε το προγραμματισμένο "στοχευμένο" Event της Μiele στον Συνεργάτη της στην Τρίπολη << ΑΡΚΑΔΙΚΗ Έπιπλα Κουζίνας..>> Ηλία και Νίκο Τότση .25 Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Διακοσμητές προσήλθαν στον ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ χώρο της ΑΡΚΑΔΙΚΗ στην Τρίπολη. 
Ο Shef του Catering "Κληματαριά" με την ομάδα του δημιούργησαν εξαιρετικά φαγητά, όπως, αρνάκι τυλιγμένο με αμπελόφυλλα, κοτόπουλο ρολό με γέμιση τεσσάρων τυριών, ριζότο με σύκα και ελιές, σαλάτες εποχής με "πινελιές" φρούτων καθώς επίσης γλυκά τα οποία δεν άφησαν αδιάφορο κανέναν από τους καλεσμένους. Το κόκκινο κρασί "ΠΟΡΦΥΡΟΣ" καθώς επίσης και το λευκό κρασί "ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ" του γνωστού οινοπαραγωγού Σπυρόπουλου συνδυάστηκαν με τα εύγευστα εδέσματα.

Στο κατάστημα βρέθηκαν (πλέον των Αρχιτεκτόνων, Μηχανικών, Διακοσμητών), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και μέλη του Δ. Σ. και ο οινοπαραγωγός κος Σπυρόπουλος.
Το μήνυμα ήταν σαφές, η Μiele στηρίζει την ΑΡΚΑΔΙΚΗ και μαζί πορεύονται στο αύριο, Όσοι πιστεύουν ότι ΔΕΝ θέλουν να καθηλωθούν στην μίζερη κατάσταση της εποχής δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν.

Η βραδιά κύλησε σε ρυθμούς παρουσίασης των υλικών της Αρκαδικής και τα αποτελέσματα αυτών στις κουζίνες, στις ντουλάπες, στα βεστιάρια. Η Miele παρουσίασε τις ιδανικές συνθήκες που παρέχουν ο φούρνος της ο απορροφητήρας, και η εστία της διότι τα έπιπλα κουζίνας δεν επηρεάζονται από την εκπομπή θερμοκρασίας των φούρνων τη μέγιστη απορροφητικότητα του απορροφητήρα (μη απώλεια υδρατμών προς τα ντουλάπια), και τα πλήρως εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου