Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία.



Συνελήφθησαν δυο (2) ανήλικοί ημεδαποί ΡΟΜΑ για κλοπή, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα τρεις συνεργούς τους.
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μια (1) περίπτωση κλοπής σε οικία και μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, στο Ασπρόχωμα και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν, μετά από αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δυο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 13 και 16 ετών, για κλοπή και κλοπή τροχοφόρου. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε,  περιλαμβάνονται ακόμα τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 15, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (1-12-2012) το απόγευμα, έως την χθες (2-12-2012) το πρωί, είχαν διαπράξει μία (1) κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας, καθώς και μία (1) κλοπή σε οικία, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα, γεωργικά εργαλεία, ένα αεροβόλο όπλο, καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα, το δίκυκλο μοτοποδήλατο, το αεροβόλο όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου