Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν στην Αρχαία Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, τέσσερα (4) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια
Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, παιγνιομηχανήματα καθώς και χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (28-12-2012) το βράδυ, σε δύο περιπτώσεις, στην Αρχαία Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερα (4) άτομα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (28-12-2012) το βράδυ, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση,  πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα - καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων (4) ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, μία 37χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης σε ένα από αυτά (ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα), ενώ αναζητείται ένας (1) 48χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -375- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (28-12-2012) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα - καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων (4) ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέσω κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), με το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, ένας (1) 43χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, και ένας (1) 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, ήταν παίχτης σε έναν από αυτούς (ηλεκτρονικούς υπολογιστές).

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -1150- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου