Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα στην Αργολίδα για παράνομο τυχερό παιχνίδι, ενώ κατασχέθηκαν χρήματα και τραπουλόχαρτα.
Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (29-12-2012) το βράδυ, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, επτά (7) άτομα, για παράνομο τυχερό παιχνίδι.


Ειδικότερα, χθες (29-12-2012) το βράδυ, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού με τραπουλόχαρτα.

Συνελήφθησαν, μία (1) 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 48 ετών, καθώς επίσης και τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47, 41, 23, και 33 ετών αντίστοιχα, γιατί η πρώτη είχε επιτρέψει στους άλλους, την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -432,5- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου