Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αρκαδία: Το καλεντάρι των εκδηλώσεων







Σήμερα, στις 6 το απόγευμα έγιναν  τα εγκαίνια του ”Χωριού των Χριστουγέννων”, στην Πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη. Η ΕΡΑ Τρίπολης είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων του Δήμου για τα Χριστούγεννα. Το ”χωριό των Χριστουγέννων” θα είναι σε λειτουργία μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Στις 24 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, στο ”χωριό” θα ακουστούν κάλαντα απ’ την παιδική χορωδία του Ορφέα Τρίπολης. Το ίδιο θα γίνει και στις 31 Δεκεμβρίου.
* Εκδήλωση με το Αρκαδικό Ωδείο έγινε  σήμερα, Παρασκευή, στο Άστρος Κυνουρίας. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή θα αρχίσει στις 8,30 το βράδυ.
* Σήμερα, Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης, η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, έδωσει Χριστουγεννιάτικη συναυλία. Τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, θα φιλοξενηθεί ο ”μαγικός κόσμος του Αι-Βασίλη”, μια δράση με αρκετές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. * Αύριο, Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ορφέα Τρίπολης, με εορταστικό πρόγραμμα.
* Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, γνωστοποιεί, ότι, οργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Κυριακή, 23 του μήνα, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο. Πρώτα, θα παιχθεί ένα μονόπρακτο του Ευγένιου Τριβιζά και αμέσως μετά, θα δοθεί η παράσταση ”δεν πληρώνω δεν πληρώνω”, του Ντάριο Φο. Συγχρόνως, θα λειτουργήσει και χριστουγεννιάτικη προσκοπική εορταγορά απ’ τις 7 το απόγευμα.
* Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και το Βρετανικό Συμβούλιο στην Ελλάδα, από κοινού και με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό για τη 200η επέτειο απ΄ τη γέννηση του Άγγλου συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς και για το λόγο αυτό, την Κυριακή, 23 του μήνα, στις 11,30 το πρωί, στο Υπαίθριο Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας, θα προβληθεί η κλασική ασπρόμαυρη ταινία Σκρουτζ: Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία.
* Ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης, οργανώνει χριστουγεννιάτικη εορτή, στο κοινοτικό κατάστημα της Νεστάνης, την Κυριακή, στις 6 μ.μ.
* Έκθεση χειροτεχνίας και ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στον Τυρό Κυνουρίας, απ’ τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.
* Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας-Κυνουρίας, οργανώνει θρησκευτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης, την Κυριακή, 23 του μήνα, στις 7 το απόγευμα.
* Σε εξέλιξη το χριστουγεννιάτικο παζάρι απ’ το ”Χαμόγελο του Παιδιού”, στην Τρίπολη.
* Την Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με έντεχνο λαικό περιεχόμενο. Η συναυλία με το συγκρότημα ” Καθ’ οδόν” θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης.

Πηγή:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου