Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μπήκε στην προπόνηση ο Φραγκουλάκης



Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα στην Τρίπολη (17.00), με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να βλέπει και τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
 Στον αντίποδα, Καστέλς και Γκάμπριελ δεν μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ακόμα οι Ουσέρο, Σανκαρέ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους και ο Μπακασέτας την θεραπευτική του αγωγή.


Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά την προπόνηση, ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Λάρισα

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, θα διατίθενται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.00μ.μ.

Αντιπροσωπεία του Αστέρα στο Ειδικό Σχολείο

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Αστέρας‚ του οποίου αντιπροσωπεία με επικεφαλή τον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μποροβήλο συμμετείχε σήμερα στην εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου στο Κάψια.

Η αντιπροσωπεία του Αστέρα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ειδικό Σχολείο Τρίπολης, με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και είχε την τύχη να περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές μαζί με τα παιδιά.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, η αντιπροσωπεία του Αστέρα μοίρασε δώρα και στιγμές χαράς σε όλα τα παιδιά, ευχόμενη παράλληλα τα καλύτερα για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου