Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές Συλλόγου Γονέων Τριτεκνων Μεγαλόπολης


Ο Αποστολόπουλος Νικόλαος πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων Ο ΑΡΚΑΣ και το Δ.Σ. καλεί τα Μέλη του Συλλόγου τις μέρες των εορτών να τις περάσουν σύμφωνα με τις παραδόσεις μας ενωμένοι με οικογενειακή αγάπη, γιατί έτσι θα νικήσουμε τον πόλεμο που ζούμε.
Η γέννηση του Χριστού σηματοδοτεί την ένωση της οικογένειας απέναντι στο σύγχρονο Ηρώδη , την Τρόικα.
Ο Σύλλογος δίνοντας
συνεχή μάχη για τα συμφέροντα των Τρίτεκνων οικογενειών συμμετείχε -  διοργάνωσε συλλαλητήριο στα διόδια , στο Σύνταγμα , στη Βουλή , στο κέντρο της Πελοποννήσου.
Επιστολές διαμαρτυρίας έστειλε σε όλα τα κόμματα και στους Βουλευτές .
Αναδείξαμε τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του Συλλόγου από τα Μ.Μ.Ε. (ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο ) και ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. για την συμπαράσταση.
Η Πανελλήνια Ένωση Τριτέκνων που είναι μέλος ο Σύλλογός μας αποκάλυψε το πόλεμο για την δημογραφική πολιτική φέρνοντας στοιχεία για την χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση , προγράμματος της ατζέντας 21  με εντολή από τον ΟΗΕ για μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα. Τα στοιχεία δόθηκαν σε ευρωβουλευτές .
Θεωρούμε πλέον ότι στο σύμπαν που ζούμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι  θέλουμε να υπάρχουν παιδιά να γελάνε στις γειτονιές και να παίζουν στις πλατείες .
Γι’ αυτό θεωρούμε σίγουρη την στήριξη των Βουλευτών στο ψήφισμα νόμου για εξομοίωση Τριτέκνων – Πολυτέκνων που έφερε στη  Βουλή ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ  
Ο  πρόεδρος
Αποστολόπουλος Νίκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου