Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Τι καιρό δείχνουν τα μερομήνια για Ιανουάριο και Φεβρουάριο;

Πάρα πολύ καλά τα έχουν πάει σε γενικές γραμμές τα μερομήνια φέτος, έχοντας πέσει αρκετά μέσα σε γενικές γραμμές στον καιρό που επικράτησε μέσα στο Φθινόπωρο, αλλά και στον καιρό που επικράτησε και μέσα στον Δεκέμβριο στην χώρα μας. Έχοντας λοιπόν πάει πολύ καλά ως τώρα, ενδιαφέρον θα παρουσίαζε να δούμε και τι καιρό προβλέπουν για το υπόλοιπο του φετινού χειμώνα και κυρίως για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

- Για τον Ιανουάριο λοιπόν, προβλέπουν χειμωνιάτικο καιρό τις πρώτες του μέρες και συνεχίζεται στο δεύτερο του δεκαήμερο με διάφορες εναλλαγές στον καιρό χωρίς κάτι το αξιόλογο. Από τις 23 και μετά αναμένεται μια μεγάλη κακοκαιρία με ιδιαίτερη σφοδρότητα και τα χιόνια να φτάνουν μέχρι τις πεδινές περιοχές, έχοντας μάλιστα μεγάλη διάρκεια και ένταση.
- Για τον Φεβρουάριο, θέλουν να ξεκινάει με σχετικά όχι πολλές κακοκαιρίες και γενικότερα καλό καιρό. Από τις 21 του μήνα όμως και μετά δείχνουν σφοδρές χιονοπτώσεις μέχρι τα παραθαλάσσια μέρη και πολύ μεγάλη παγωνιά.http://greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου