Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» στην ΠΕ ΛακωνίαςΑίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» ονομάτισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το χώρο πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο, παρουσία των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, της Βουλευτού κ. Φεβρωνίας Πατριανάκου, εκπροσώπων θεσμικών και παραγωγικών φορέων της Λακωνίας και πολιτών. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, αφού εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη σε μια λιτή και σεμνή τελετή εγκαινίων, χαρακτήρισε τη σημερινή συνεδρίαση στη Σπάρτη ως αφετηρία συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και στις υπόλοιπες πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων.
«Η αίθουσα αυτή αποτελεί από τώρα και στο εξής πλεονέκτημα για την εξυπηρέτηση όλων των δομών της Περιφέρειας και των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, αλλά και όλων των πολιτών» δήλωσε τέλος ο κ. Τατούλης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου