Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Κάλεσμα Αρκαδικού στο φίλαθλο κοινό


Το τμήμα Μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 16.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδα μας.


Στο ΣΕΦ την Κυριακή οι ακαδημίες του Αρκαδικού

Η διοίκηση του Αρκαδικού σε συνεννόηση με τους ανθρώπους των ακαδημιών του συλλόγου έχουν προγραμματίσει την Κυριακή εκδρομή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ηλυσιακός, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι εκείνης της ημέρας!

Οι εκκολαπτόμενοι άσοι του Αρκαδικού θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μία μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας αγώνα της Α1 Εθνικής κατηγορίας και μάλιστα του Πρωταθλητή Ευρώπης, με αρκετούς σπουδαίους αθλητές να αγωνίζονται και στους δύο συλλόγους.

Αυτές είναι δυνατές παραστάσεις για τους νεαρούς παίκτες του Αρκαδικού και εμπειρίες ικανές να δείξουν αρκετά βασικά στοιχεία του μπάσκετ, αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχει ένας αθλητής μπάσκετ μέσα από την καθημερινή προπόνηση και την σκληρή δουλειά στο γήπεδο.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα του Αρκαδικού

Στο γήπεδο του Κοντόπευκου και στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή βρέθηκαν και περίπου 100 φίλοι του Αρκαδικού, ακόμα και πρώην παίκτες της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων παρακολούθησε τον αγώνα και ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον γνωστό προπονητή (και μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΚ) Γιάννη Χρυσανθόπουλο, που ήταν παρέα με τον επίσης γνωστό προπονητή Θόδωρο Μπολάτογλου.

Στο γήπεδο, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν το παιχνίδι οι πρώην παίκτες του Αρκαδικού Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, Γιώργος Κοψαύτης (συμπαίκτες στην ΑΕΚ) με τις οικογένειες τους, οι πρώην παίκτες του Αρκαδικού Δημήτρης Μπίτσικας, Κώστας Τριανταφύλλης, αλλά και οι πρώην παίκτες του ΓΣ Αρκαδίας Λυκούργος Κολίντζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου