Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών στην Κορινθία.



Συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις συνεργοί του.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η ληστεία σε βάρος δύο (2) ηλικιωμένων ημεδαπών γυναικών, που έγινε χθες (20-12-2012) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκε και συνελήφθη, εντός των ορίων του αυτοφώρου, σήμερα (21-12-2012) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, ένας (1) 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις (3) συνεργοί του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι ανωτέρω, χθες (20-12-2012) το βράδυ, στην περιοχή «Ποσειδωνία» στην Κόρινθο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία, που διέμεναν δύο (2) ηλικιωμένες ημεδαπές, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου