Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γλυκές φωνές με ύμνους και κάλαντα των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων,‏


Γλυκές φωνές με ύμνους και κάλαντα των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, πλημμύρισαν το Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και  Κυνουρίας,  στο κέντρο του Μοριά, την Ιστορική Τριπολιτσά.

Δημιουργοί αυτής της ξεχωριστής πανδαισίας και της ιδιαίτερης τιμής που έγινε προς τιμή του Σεβ. Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ήταν τα παιδιά της ΣΤ΄ Τάξεως του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως,  που με την συνοδεία του Δ/ντου κ. Αντωνίου Τερζή και των συνεργατών διδασκαλισσών κ. Αγγελικής Ζαχαροπούλου και Αθηνάς Σαλάπα,   βρέθηκαν στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου και του  έδωσαν τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους.
 Ο Σεβασμιώτατος αφού άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα τα οποία απέδωσαν άριστα οι μικροί μαθητές, συνομίλησε αρκετή ώρα μαζί τους,  απαντώντας σε αρκετές απορίες τους, τέλος ευχήθηκε  στα μικρά παιδιά,  καλή πρόοδο, καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, με το καλό ο Νέος Χρόνος, και τους πρόσφερε για κέρασμα ένα γλυκό και από μια μικρή Ιερή Εικόνα των Αγίων Νεομαρτύρων Τριπόλεως Δημητρίου και Παύλου για φυλαχτό.  
                                                                                                           + Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου