Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

"Η Αρκαδία γιορτάζει στο Κέντρο της Γης"‏


Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012,η Αρκαδική Γη γιορτάζει! Σε μία προσπάθεια γνωριμίας με τις σπάνιες ομορφιές της Ελλάδας, η ΜΚΟ“Οργάνωση Γη” ανοίγει το Κέντρο της Γης ενώνοντας τις δυνάμεις της, με την ελληνική ύπαιθρο και συγκεκριμένα την Αρκαδία.Σε μία γιορτή που εμπνεύστηκε η οργάνωση “Αεί Μαίναλον”, παραγωγοί εκθέτουν διαλεχτά προϊόντα της αρκαδικής γης, με φόντο μουσικές, χορούς και τραγούδια της Αρκαδίας. Παράλληλα ο επισκέπτης, έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την Αρκαδία ως τουριστικό και χειμερινό προορισμό, και να συμμετέχει στη διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη Μαινάλου.

Ζεστή φασολάδα από την μαγείρισσα κ. Παναγιώτα από τη Βλαχέρνα, τραχανάς, καρύδια, μέλι και τυρί από την Πιάνα, μήλα απ’ του Δάρα και κρασί από του Κάψια, θα φιλεύουν απ’ το πρωί (10:00πμ) τους επισκέπτες.
Συνεχιστές της αρκαδικής παράδοσης, το συγκρότημα “Πουντζαίοι”, με παραδοσιακές φορεσιές, νταούλια και πίπιζα, θα μας μυήσουν στους ήχους της Αρκαδίας παρέα με το τραγούδισμα της Άννας Βυτινάρου και τη φλογέρα και το κλαρίνο του παπά-Γιάννη.
Οργάνωση Γη – Κέντρο της Γης
Κτήμα Βασιλίσσης, Λεωφόρος Δημοκρατίας 67, Ίλιον Αττικής
Τηλ:210.2325389, www.ogi.gr
“ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ’’, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία
Δήμητρος 6 Χαλάνδρι, 15234 Τηλ:210.3644050- fax:210.3644059
www. mainalon.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου