Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Μεσσηνία


Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Μεσσηνίας.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και προσήχθησαν σαράντα οκτώ (48), ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (21-12-2012) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.


Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε ογδόντα δύο (82) άτομα και εκατόν είκοσι ένα (121) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά σαράντα οκτώ (48) άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί κατείχε κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικό έγγραφο.
  • Ένας (1) αλλοδαπός γιατί διέμενε παράνομα στην χώρα.

Kατά την επιχείρηση, κατασχέθηκαν ογδόντα (80) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CDS & DVDS), που δεν έφεραν την ειδική ταινία γνησιότητας του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Καλαμάτας, ένα (1) Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας του και της παραμονής του στη χώρα.  

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριάντα (30) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και πέντε (5) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου