Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΕΕ




        Οι εκλογικές διαδικασίες το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 και την Κυριακή  2 Δεκεμβρίου 2012  στα γραφεία της ΕΣΕΕ, ανέδειξαν τον Συνδυασμό «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο»  του οποίου επικεφαλής ήταν ο νυν πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης, με   ποσοστό 83,6% και καταλαμβάνει 19 έδρες. Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Συνεργασία Εμπόρων» με επικεφαλής τον κ. Ρώρο Γεώργιο έλαβε ποσοστό 8,2% και 1 έδρα. Ο συνδυασμός «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» έλαβε ποσοστό 7,4% και 1 έδρα. Η συμμετοχή των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου από όλη την χώρα ήταν εξαιρετικά μαζική αφού ξεπέρασε το 93%.

          Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» που ανήκουν στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, εξελέγησαν με μεγάλη σταυροδοσία.

  • Ο κ Παγώνης Βασίλης, Πρόεδρος ΟΕΣΠ&ΝΔΕ έλαβε την τρίτη θέση με (232 ) σταυρούς

  • Ο κ Παυλίδης Ηλίας, Ά Αντιπρόεδρος ΟΕΣΠ&ΝΔΕ έλαβε την  τέταρτη θέση με (227) σταυρούς

  • Ο κ Ευαγγελίου Ευάγγελος, Γενικός Γραμματέας 0ΕΣΠ&ΝΔΕ, έλαβε την δέκατη τρίτη  θέση με (143) σταυρούς

  • Η κ Χριστάκου Ιωάννα, Αντιπρόσωπος της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ έλαβε την πέμπτη θέση για την Ελεγκτική Επιτροπή με (112 ) σταυρούς

          Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συνεργασία Εμπόρων»κ Ρώρος Γεώργιος έλαβε (30) ψήφους και εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΣΕΕ.




 Στην συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα και στην Ελεγκτική Επιτροπή οι εκπρόσωποι έλαβαν υψηλές θέσεις.

  • Ο κ Παγώνης Βασίλης, Πρόεδρος ΟΕΣΠ&ΝΔΕ, εξελέγη Ά Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ.
  • Ο κ Παυλίδης Ηλίας, Ά Αντιπρόεδρος ΟΕΣΠ&ΝΔΕ, εξελέγη Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ.
  • Ο κ Ευαγγελίου Ευάγγελος, Γενικός Γραμματέας 0ΕΣΠ&ΝΔΕ, εξελέγη μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ και υπεύθυνος φορολογικών υποθέσεων και οικονομικών πόρων της ΕΣΕΕ.
  • Η κ Χριστάκου Ιωάννα, Αντιπρόσωπος της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ, εξελέγη μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΕΕ.

        Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ στα Όργανα Διοίκησης της ΕΣΕΕ, διαβεβαιώνουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να δικαιώσουν τη στήριξή του εμπορικού κόσμου  και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα. Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, η μεγαλύτερη Ομοσπονδία της Ελλάδας, μέσω του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού της οργάνου, θα λειτουργήσει για τη σύνθεση, τη συνεννόηση, τη συνεργασία, την παραγωγή έργου και την αποτελεσματικότητα, ώστε οι αγορές να επιστρέψουν σε ρυθμούς ανάπτυξής.


Εκ της Ομοσπονδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου