Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ EΝΩΣΗΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ



Η Παγγορτυνιακή Ένωση θα τελέσει το καθιερωμένο μνημόσυνο του Ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρου  Κολοκοτρώνη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση.
Παράλληλα μια εβδομάδα μετά την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11:30 προγραμματίζει την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας στα ιδιόκτητα γραφεία της (Πειραιώς 1, 7ος όροφος, Ομόνοια).

Την ίδια ημέρα η Ένωση στα πλαίσια στήριξης των οικογενειών του τόπου μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, των απόρων και των κοινωνικά ασθενέστερων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και ήδη ρουχισμού, τα οποία θα διατεθούν σε αυτούς μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.
Όποιος δύναται να προφέρει τρόφιμα ή ρούχα και σε άλλη χρονική στιγμή από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, μπορεί σε συνεννόηση πρώτα με τη Γενική Γραμματέα κα Μαρία Αγγελοπούλου (τηλ. 6944.43.37.03 και 210.20.15.216) να τα φέρει στα γραφεία της Ένωσης.
Το Δ.Σ. της Ένωσης καλεί όσους μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν ενεργά αυτήν τη κοινωνική δράση αλληλεγγύης. Εύχεται δε σε όλους τους πατριώτες Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου