Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Άρθρο του Δημάρχου Γορτυνίας στο περιοδικό LEADING ΕΑΣΕ




Με αφορμή την ένταξη της Δημητσάνας στα πολιτιστικά οδοιπορικά GEO-ROUTES υπό την αιγίδα της ΕΕΕ UNESCO, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος με άρθρο του στην τριμηνιαία έκδοση της Εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) με τίτλο LEADING ΕΑΣΕ παρουσίασε τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της Γορτυνίας στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, της ιστορίας, της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς αλλά και πολλών άλλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Τα ανώτατα στελέχη της ΕΑΣΕ κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού τους στη Δημητσάνα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την προφορική ιστορία της πόλης από τον κ. Σπύρο Σεργόπουλο, ο οποίος με την γλαφυρότητα που τον διακρίνει, μάγεψε τους επισκέπτες με τις γνώσεις και την 85χρονη εμπειρία του από την περιοχή.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Σπύρο Σεργόπουλο και τον υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Δημητσάνας όπου του παρέδωσε τιμητικό έπαινο για την συνεισφορά του στην επιτυχία του οδοιπορικού και την προβολή της Γορτυνίας.


Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου