Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δήλώσεις Σμυρνιώτη σχετικά με το θέμα της θέρμανσης στο ΚΑΠΗ της Τρίπολης




Υπήρχε όντως ένα θέμα όχι όμως ανυπαρξίας θέρμανσης αλλά λόγω του οι ιδιοκτήτες στο συγκεκριμένο ακίνητο αποφάσισαν να μη βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης .Δεδομένου ότι δεν υπήρχε αυτονομία, ούτε είχαμε δική μας δεξαμενή για να λειτουργήσουμε αυτοτελώς το χώρο του ΚΑΠΗ ,προσπαθούσαμε με κάποια σώματα θερμαντικά και ένα μικρό κλιματιστικό να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις για θέρμανση του χώρου.

 Φυσικά αυτό δεν ήταν εφικτό γιατί, ιδιαίτερα όταν είχαμε πολύ κρύο, δεν πετυχαίναμε αρκετή θερμοκρασία . Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου ήδη από το τέλος του ’12 αποφάσισε να προμηθευτεί και προμηθεύτηκε ένα μεγάλο κλιματιστικό τύπου ντουλάπα , αλλά και αυτό είχε πρόβλημα γιατί δεν μπορούσε να το σηκώσει το ρεύμα που υπήρχε, ήταν μονοφασικό και έπρεπε να μπει τριφασικό. Λύθηκε όμως το θέμα με παρέμβαση δική μας προς τον ιδιοκτήτη , εννοώ του Νομικού προσώπου προς τον ιδιοκτήτη, και εντός των ημερών θα λειτουργήσει το μεγάλο κλιματιστικό για να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα.

Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για μη μέριμνα καθώς  το 80% των πολυκατοικιών της Τρίπολης έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν ήταν ούτε θέμα οικονομικό αλλά ήταν θέμα καθαρά τεχνικό και από τη στιγμή που δεν υπήρχε αυτονομία να λειτουργήσει αυτοτελώς, με δική μας δεξαμενή  η κεντρική θέρμανση για να θερμάνει  μόνο το χώρο του ΚΑΠΗ προχωρήσαμε σε αυτή τη λύση.  Μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε δικό μας κτίριο για να λυθεί απολύτως αυτό το θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου