Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης


Σας καλούμε την 21η Ιανουαρίου 2013 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 20:00΄  να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, σε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:


1.     Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού.
2.     Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή Α΄ δόσης ΣΑΤΑ έτους 2013.
3.     Καθορισμός ειδικοτήτων προσωπικού που πρόκειται να προσληφθεί με σύμβαση έργου στα πλαίσια της πράξης με τίτλο : «Αρκαδικό δίκτυο για την κοινωνική συνοχή», Δράση: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠ ΕΚΟ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
4.     Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου : «Κατασκευή και Συντήρηση Παιδικών Χαρών Δήμου Τρίπολης, ΔΕ Τρίπολης».
5.     Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.)».
6.     Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».
7.     Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης».
8.     Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης».
9.     Συζήτη για το Π.Δ. για την ανάπτυξη του Μαινάλου.
10.            Συζήτηση επί της διαχείρισης των απορριμμάτων.



Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου