Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ξεχωριστές εκπομπές από την ΕΡΑ Τρίπολης



ΓΙΑ μια φορά ακόμη η ΕΡΑ Τρίπολης κέρδισε τις εντυπώσεις  τις μέρες των γιορτών. Παραμονή Πρωτοχρονιάς  το πρωί ,  ο Σταύρος Ζορμπαλάς με τη συνεργασίας συναδέλφων  από εφημερίδες της περιφέρειας έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε , καταγράφοντας γεγονότα και πρόσωπα που ξεχώρισαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στιγμές από την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή των πέντε νομών που απασχόλησαν  εκπομπές   , δελτία ειδήσεων και σελίδες εφημερίδων.
Το μεσημέρι, στην εκπομπή «Παράδοση και Δημοτικό Τραγούδι» ο Νίκος Πάππας σεργιάνισε στους δρόμους της μουσικής παράδοσης με ζωντανό πρόγραμμα από το ραδιοθάλαμο της ΕΡΑ Τρίπολης. Ο γνωστός και καταξιωμένος δημοτικός ερμηνευτής Αντώνης Κυρίτσης, η Ανθούλα Νούση μαζί με εκλεκτούς οργανοπαίχτες όπως ο Πάνος Ηλιόπουλος στο κλαρίνο, ο Θανάσης Μουρλάς στο βιολί, ο Χρήστος Λυκουρέντζος, και ο Γιώργος Κουρόγιωργας στο λαούτο χάρισαν ένα έντονο εορταστικό χρώμα με την μουσική και τα τραγούδια τους.
Το απόγευμα της παραμονής οι Νίκος Πάππας και  Γιάννης Γαλανόπουλος , για δύο ώρες ΄΄ταξίδεψαν΄΄  τους ακροατές  σε διάφορα μέρη του κόσμου , στήνοντας μια ΄΄γέφυρα΄΄ επικοινωνίας με τους απόδημους. Έγιναν συνδέσεις με ελληνικούς σταθμούς της Αμερικής  ( Σικάγο, Νέα Υόρκη)  του Λονδίνου και του Σύδνεϋ Αυστραλίας  απ όπου ξενιτεμένοι έστειλαν τις ευχές τους  στην  πατρίδα. Ξεχωριστές στιγμές που πρόσφερε η ΕΡΑ Τρίπολης ( 101,5 FM -1314 AM και στο διαδίκτυο)  τόσο στους εδώ ακροατές της ,  όσο και στους απόδημους, που άκουγαν , μέσω ιντερνέτ και του  ΄΄ΕΛΛΑΣ FM ΄΄ της Νέας Υόρκης, που αναμετέδωσε μέρος του προγράμματος.
Επίσης από την ΕΡΑ Τρίπολης  ακούστηκαν  δημοφιλείς καλλιτέχνες που ευχήθηκαν στους Πελοποννήσιους ( και όχι μόνο)  όπως οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γλυκερία, Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Μπάμπης Τσέρτος, Στέφανος Ληναίος,  Τάκης Κωνσταντακόπουλος,  Τάσος Χαλκιάς, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου