Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ράγιος: «Θα ήθελα να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αστέρα»





Την επιθυμία του να παίξει στο champions league με τον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Ρούμπεν Ράγιος σε δηλώσεις του στην nova, ενώ μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν περίμενα τόσο εύκολο το παιχνίδι. Βγήκαμε στο γήπεδο με επιθετικότητα και ψυχισμό και αυτό έκανε το έργο μας πιο εύκολο».



Για τη διαφορά του Αστέρα εντός και εκτός έδρας: «Είναι αλήθεια ότι στα εντός έδρας τα πηγαίνουμε περίφημα. Συνεχίζουμε από πέρυσι αυτή την παράδοση στην έδρα μας. Ο κόσμος που έρχεται δεν είναι όσος κόσμος είναι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ολυμπιακού αλλά μας δίνει πάθος και δύναμη».

Για το αν μπορεί ο Αστέρας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Αυτή τη στιγμή βλέπουμε αυτή τη χρονιά. Έχουμε βάσεις από πέρυσι. Πρέπει να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε την επόμενη χρονιά. Κατά 70% είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι και αυτό είναι σημαντικό».

Για το ότι παίζει σε όλους τους αγώνες: «Μακάρι να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό. Εάν με θέλει ο κόουτς και δεν τραυματιστώ, τότε ναι, μπορώ να παίξω όλα τα ματς».

Για την Μπαρτσελόνα στην οποία έπαιξε στη Β' ομάδα: «Μετά την Μπαρτσελόνα Β' δεν πήγαν καλά τα πράγματα στην καριέρα μου. Αυτό ήταν μάθημα για τη ζωή μου. Τώρα είμαι σε καλή ομάδα και ελπίζω στο μέλλον τα πράγματα να συνεχίσουν να είναι καλά για μένα. Είναι φυσικό να θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία. Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ισπανία»;

Για τον Ολυμπιακό: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και εγώ θα ήθελα να συμμετέχω στο Τσαμπιονς Λιγκ με κάποια ομάδα. Αυτή τη στιγμή σέβομαι τη φανέλα του Αστέρα και προσπαθώ για το καλύτερο και θα ήθελα να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αστέρα!»

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Φυσικά και μπορεί ο Αστέρας. Είμαστε 3οι και αν συνεχίσουμε έτσι εντός και βελτιωθούμε εκτός, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το Europa League: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη χρονιά αυτή. Μετά θα βάλουμε στόχους για τη νέα χρονιά. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να δώσεις τα πάντα για να είσαι ανταγωνιστικός στην Ελλάδα. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Ένα παιδί 11 ετών των ρωτάει τι να κάνει για να γίνει καλός όσο ο Ράγιος. Να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο με τους φίλους σου. Να μην βάζεις ανταγωνισμό με άλλους παρά μόνο με το εαυτό σου»

Για τις ασίστ (δεύτερος πίσω από Αμπντούν) και τις τελικές προσπάθειες (δεύτερος πίσω από Τζιμπούρ): «Με ευχαριστεί να δίνω τελικές πάσες στους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιωθώ. Κάθε μέρα σουτάρω και κάνω ατομικές προσπάθειες για να βελτιωθώ».

Για τον Τσιώλη: «Ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη. Πιστεύει στις δυνατότητες μου και προσπαθώ να τον ανταμείψω. Δίνει σωστές συμβουλές και προσπαθώ να τις εκτελέσω,Το σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη».

Για τον Ιμπαγάσα: «Ο Ιμπαγάσα είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Εγώ τον παρακολουθώ και δανελιζομαι κάποια πράγματα από το παιχνίδι του».

Για το επώνυμο του: «Το επώνυμο μου είναι Ράγιος, αλλά από μικρό με φωνάζουν Ράγιο».

p
amesports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου